top of page

AM SCĂPAT DE FUMAT!

"În sfârşit nefumător şi fericit!!!

Rapid, fără sevraj, fără dureri, fără pofte."

Exact la fel poate fi şi experienţa ta. Vrei?

Fără îngrăşare

Scale_th

Fără sevraj

Smile_th

Rapid

Time_th

Fără frică

Fear

Fără medicamente

Pill_th
ASF_SRC.jpg

Radu, TU, ai fost fumător?!?

Da, încă se mai miră câte unii!! Şi nu-mi dau seama exact de ce...

Cariera mea de fumător se întinde pe mai bine de 20 de ani, pentru că am început să fumez serios de la vârsta de 13 ani. Am avut şi pauze (tentative eşuate), iar definitiv m-am eliberat la începutul lui 2016. 

Nu am pofte şi tentaţii, nu mă simt inconfortabil în prezenţa fumătorilor, mă bucur de toţi prietenii mei -fumători sau nu- şi pentru că înţeleg foarte bine mecanismele acestei dependenţe, de ani buni ajut oamenii să se elibereze de fumat rapid şi fără suferinţe.

Smiling Portrait

De ce ASF funcţionează

De prea multe ori este ignorat faptul că fumatul este o dependenţă complexă, care acţionează pe două trasee: chimic (nicotina) şi mental (obiceiul, asocierile, convingerile). De aceea poate fi atât de dificilă eliberarea din 'ghearele' acestei dependenţe, doar prin simpla... "putere a voinţei".

Programul "Am Scăpat de Fumat!" (ASF) funcţionează pentru că merge dincolo de voinţă şi abordează direct și holistic cele trei niveluri ale ființei umane: corp, minte, spirit (conştiinţă).

Programul combină informarea şi conştientizarea cu tehnici de psihologie comportamentală, tehnici de programare neuro-lingvistică (NLP) şi sesiuni ghidate de reprogramare a subconştientului, creând astfel un concept nou, unic și cu rezultate remarcabile.

Şi exact de acest proces te poţi bucura şi tu, dacă vrei să te eliberezi permanent de fumat. 

Ce este Programul ASF

"Am Scăpat de Fumat!" (ASFeste un program cu o structură complexă, care în acelaşi timp este foarte uşor de parcurs de către orice fumător care s-a săturat să mai tolereze această dependenţă.

Primul pas, încă înainte de începerea programului este o sesiune de evaluare, gratuită. În acest punct stabilim dacă ASF este programul potrivit pentru tine.

După aceea vor urma 6 sesiuni online (Live pe Zoom), distribuite pe o perioadă de maxim 21 de zile. Durata totală a orelor petrecute pe Zoom, în cele 6 sesiuni este de 12-15 ore.

  • În prima etapă vei înţelege de ce fumezi, ce te păstrează dependent fizic şi psihic şi cum te poţi elibera. Este o etapă de conştientizare şi de eliberare de frici legate de golul de după. Vei afla că există viaţă şi în absenţa ţigării! :)

  • În a doua etapă vom începe să lucrăm cu minte a subconştientă, în timp ce primeşti şi resurse pentru eliminarea unui potenţial sevraj fizic.

  • În ultima etapă dizolvăm convingerile limitative şi fricile legate de renunţarea la fumat, asocierile minte-corp şi reprogramăm mintea subconştientă pentru a avea o experienţă uşoară şi chiar plăcută. 

Dacă vrei mai multe detalii, ţi le dau cu drag, în sesiunea de evaluare care este gratuită pentru tine! 

Şi acum alege tu varianta care ţi se potriveşte cel mai bine

Ei au reuşit şi la fel poţi şi TU!

Review-Mariana Stanica.JPG

Te invit la o evaluare gratuită

Avem toate motivele să credem în eficienţa Programului "Am Scăpat de Fumat!" şi vrem să ne asigurăm că va produce maximul de rezultate şi în cazul tău!

După ce ne trimiţi datele prin formularul de mai jos, ne vom pune în legătură cu tine, pentru a face împreună o evaluare a nevoilor tale.

Completarea acestui formular nu reprezintă decizia ta finală și nu aduce nici o obligativitate din partea ta sau a noastră.

bottom of page