top of page
Coaching cu Radu-Corin Stan

COACHING

"Singurele limite din viaţa noastră sunt cele pe care ni le impunem singuri." - Bob Proctor

Coaching-ul a fost abordat în diferite feluri de-a lungul timpului, dar esența lui rămâne aceeaşi: este sprijinul acordat clienților în a realiza transformări durabile pe drumul către obiectivul dorit.

Spune-mi, care este provocarea din viaţa ta în acest moment?

 

Vrei poate să-ţi regăseşti liniștea și echilibrul, să gestionezi stresul, să gândeşti clar, să defineşti obiective și să le îndeplineşti cu succes, vrei să ai relații mai sănătoase cu cei din jur?

 

Sau treci printr-o schimbare importantă și ai dori ca cineva să-ţi fie alături pe drumul cel nou?

 

Schimbările în viaţa personală, în carieră, mentalitatea legată de bani, stresul, epuizarea, presiunea statutului de emigrant, dar și alte situații de viață complexe, precum fobii, adicţii şi comportamente compulsive, sunt câteva din ariile în care eu te pot ajuta.

 

Dacă te afli blocat într-un moment dificil al vieții și cauţi o ieşire, te invit să îți faci o programare chiar acum.

VREI SĂ LUCRĂM INDIVIDUAL?

Coaching indivdual

Uite ce probleme putem rezolva împreună

 • eliminarea comportamentelor nedorite (vicii, fobii, compulsii, etc)

 • probleme de comunicare (în cuplu, familie, la locul de muncă, etc)

 • eliminarea fricilor (anxietăţi) şi atacurilor de panică

 • depăşirea stărilor negative, provocate de emoţii ca: furie, ruşine, vinovăţie, umilinţă şi inferioritate, tristeţe, etc)

 • stresul şi epuizarea (Burn-out) personală şi profesională

 • stima de sine scăzută şi neîncrederea în propria persoană

Coaching cu Radu-Corin Stan
Coaching cu Radu-Corin Stan

Cum o facem?

​Cu întrebări și tehnici de Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) eşti ghidat printr-un proces de BREAKTHROUGH (traducere: a trece prin...), care te va elibera de problema profundă, cauza disconfortului din viaţa ta. Acest proces are 4 etape:

 1. preinterviu - identificăm problema de la care plecăm, stabilim dacă lucrăm împreună şi care Pachet de Coaching este cel mai protrivit nevoilor tale

 2. interviu (anamneză) - identificăm problema/problemele profunde şi stabilim obiectivele şi rezultatele către care ne îndreptăm 

 3. intevenţie - aplicarea tehnicilor, eliminarea problemelor, fixarea noilor comportamente, stabilirea sarcinilor, conturarea planului pe termen lung

 4. follow-up - faza de încheiere (asistenţă), câteva întâlniri periodice pentru monitorizarea rezultatelor

La ce rezultate să te aştepţi?

 • te vei elibera de bagajul emoţional negativ din trecut

 • îţi recâştigi încrederea în tine şi te eliberezi de frici şi anxietăţi

 • identifici şi elimini convingerile limitative şi blocajele care te ţin pe loc

 • obţii claritate asupra situaţiei în care te afli şi locul unde vrei să ajungi

 • descoperi care este sistemul tău de valori în fiecare arie din viaţa ta

 • îţi recâştigi puterea personală şi înveţi cum să o foloseşti pentru a creşte

 • înveţi cum să-ţi stabileşti obiective care se îndeplinesc şi care te susţin

 • vei avea un plan de acţiune eficient şi concret, orientat către viitorul dorit

Coaching cu Radu-Corin Stan

PROBLEMA ESTE LA... "NOI"?

Coaching de grup

"Da, lucrurile nu mai sunt ca la început...!" 

Întrebare: şi atunci, cum ar fi să fie chiar mai bine?!

Motivul pentru care am ajuns atât de departe, atât ca specie, cât şi individual, este acela că nu am trăit singuri şi izolaţi; a existat mereu un "noi" şi un "împreună".

Care este acum problema voastră?

Relaţia voastră a intrat într-o criză şi simţi că dacă lucrurile nu se schimbă, vă îndreptaţi către o despărţire? Sau sunt probleme cu anumiți membri ai familiei? Probleme cu copiii sau cu părinţii? Căutați un susținător care să vă fie alături în această situație și care să vă ghideze către posibilele soluții?

Condiţiile de viaţă se schimbă frecvent, mai ales în vremurile noastre. De aceea şi oamenii se schimbă şi, odată cu ei, relaţiile. Şi este perfect normal să fie aşa. Schimbarea nu înseamnă obligatoriu ceva rău. Iar când schimbăm conştient anumite lucruri în relaţie, rezultatele pot fi extrem de benefice.

Coaching-ul pentru relații este o experiență profundă și transformătoare, un program orientat spre viitor, benefic pentru cuplurile care simt că au dificultăți în comunicare, în starea emoțională, în viața sexuală sau în profunzimea relației, dar au dorința puternică de a face lucrurile să meargă.

 

În sesiunile de coacing eu voi fi acolo pentru a vă cunoaște pe amândoi, pentru a vă asculta cu atenție și vă voi accepta exact așa cum sunteți, fără să vă judec. Nu voi fi un arbitru între voi, ci persoana care va identifica punctele în care comunicarea s-a întrerupt şi de acolo vă voi ghida către modalități care vor readuce armonia în relația voastră.

Sunt aici pentru a vă sprijini și a vă ghida într-o călătorie de transformare, construind o bază solidă pentru o relație împlinită și fericită. Este ceva ce-ţi doreşti? 

Coaching cu Radu-Corin Stan

Uite ce obţii la finalul sesiunilor de coaching

 • Te redescoperi şi ajungi să te cunoşti pe tine însuți

 • Faci pace cu tine şi cu trecutul tău

 • Înveţi să te apreciezi, să te respecţi şi chiar să te iubeşti pe tine însuţi

 • Îți recâștigi puterea personală și încredere în tine

 • Îţi construieşti şi îţi dezvolţi o stimă de sine sănătoasă

 • Câştigi claritate în gândire şi ordine în viaţa ta personală şi profesională

 • Îţi identifici valorile personale, lucrurile care chiar contează pentru tine

 • Îţi descoperi resursele interioare şi înveţi cum să te foloseşti de ele

 • Îți îmbunătățești calitatea vieții personale și profesionale

 • Te eliberezi de convingerile care-ţi limitează potenţialul

 • Înveţi să iei decizii rapid şi cu încredere

 • Înveţi tehnici şi metode prin care să poţi face faţă cu succes oricăror probleme ar putea apărea în viitor în viaţa ta

Coaching cu Radu-Corin Stan

Coachingul cu NLP funcţionează!

Şi motivul este simplu: tehnicile acţionează asupra tiparelor mentale (programe) negative, modificându-le sau, după caz, eliminându-le complet.

Experiențele negative repetitive din viața noastră au la bază tipare mentale negative care ne limitează potențialul şi aceste tipare sunt întreținute de gânduri negative inconștiente. În acelaşi timp, mintea noastră creează circumstanțe de viață care să confirme convingerile interioare şi de aceea, pentru ca o schimbare să devină vizibilă în exterior, este necesar ca ea să se producă mai întâi în interior.

 

Aşadar, construirea de noi tipare de gândire este cheia pentru transformări profunde, rapide și de durată.

Cu ajutorul tehnicilor și metodelor pe care le aplic alături de clienții mei, îi conduc pe un drum în care subconștientul devine foarte receptiv, permițând sugestiilor să fie acceptate și integrate în profunzimea lor. Astfel, putem elibera și reprograma acele tipare mentale care nu ne susțin, creând loc celor care ne ajută să ne deblocăm și să progresăm.

Coaching corporate

VREI CA OAMENII TĂI SĂ FORMEZE O ECHIPĂ?

COACHINGUL SAU TRAININGUL POATE FI SOLUŢIA

Companiile de top folosesc deja Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) în practica de zi cu zi, pentru a fluidiza dinamica dintre angajaţi. Partea cea mai bună este că tehnicile și abordarea NLP nu ţin cont de numărul de angajaţi sau de segmentul de piaţă şi de aceea ele pot fi aplicate cu succes în oricare domeniu: sectorul privat, sectorul public, IMM-uri, multinaţionale şi în oricare alt format, unde se pune accent pe lucrul în echipă şi pe o colaborare eficientă cu clienţii.

Coaching cu Radu-Corin Stan

Aşadar, dacă îți dorești ca echipa ta să devină mai eficientă, să stabilești o comunicare excelentă între membrii personalului și între departamente, să construiești legături solide cu clienții tăi și să obții rezultate remarcabile în vânzări și negociere, este momentul să iei în considerare NLP-ul în afacerea, organizația sau cariera ta.

 

NLP-ul aduce în prim-plan instrumente și tehnici puternice care te vor ajuta pe tine şi echipa ta, să depășiţi obiecțiile și obstacolele cu eleganță, să înțelegeţi mai profund comportamentul uman și să dezvoltați abilități extraordinare de influență și persuasiune.

 

Odată ce integrezi NLP-ul în strategia ta, vei experimenta o schimbare semnificativă în modul în care interacționezi cu ceilalți și vei descoperi potențialul neexplorat al echipei tale.

 

În funcţie de nevoile identificate în afacerea sau organizaţia ta, vom elabora împreună programe personalizate de Coaching sau Training.

 

Trimite-ne datele tale de contact şi un mesaj cu câteva detalii, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp ca să programăm o discuţie de clarificare. 

Coaching cu Radu-Corin Stan
bottom of page