top of page
  • FB
  • YT
  • TT
  • IM
  • WA
Radu-Corin Stan

CREEAZĂ-ŢI VIAŢA LA CARE VISEZI 
ÎNCEPE ACUM!

ELIBEREAZĂ-TE DE PROBLEME.
ÎMBRĂŢIŞEAZĂ SOLUŢIILE!

Site_Simbol_reDV

Sparge barierele!

Workshop-ul intensiv de NLP care va face diferenţa. 2 zile intense, care vor produce efectele pe care le aştepţi în viaţa ta. Şi acestea vor fi cu adevărat durabile.

Site_Simbol_reMaster

Comunică pe limba lor.

Cursul de comunicare şi negociere persuasivă, care te va ajuta să descoperi magia şi puterea comunicării nonverbale. 2 zile intense pentru o transformare vizibilă.

Site_Simbol_NLP_Prac

Nu doar un curs, ci o adevărată călătorie către sinele interior. O experienţă profundă, cu o durată de 9 zile, în care îţi vei demonstra că "imposibil" este un cuvânt, care pe tine nu te reprezintă.

Site_Simbol_NLP_MPrac

O altă călătorie, o nouă experienţă. Pregăteşte-te  ca, pe durata a 12 zile, să îţi duci întreaga viaţă la un alt nivel. Conştientizarea, relaţiile, comunicarea şi înţelegerea ta vor căpăta o nouă profunzime. 

Fie că este vorba de sănătatea ta, de relaţiile tale, de dezvoltarea ta personală sau de ascensiunea ta în carieră, oricare ar fi blocajul sau problema ta, te asigur că acum te afli doar la un pas distanţă de rezolvare. Eliberează-te! Poţi şi meriţi asta!

DESPRE RADU-CORIN STAN

Radu-Corin Stan este fondatorul Academiei re!START, Trainer de NLP, Master Practician de Time Line Therapy®, Hipnoză şi Coaching. Şi odată cu admiterea ca student la facultatea de Psihologie în 2007, a început să se dedice înţelegerii psihicului uman şi a deprinderii celor mai avansate tehnici, cunoştințe, arte, ştiinţe și metodologii de lucru cu acesta. Toate cu scopul de a elibera blocaje și de a produce cu uşurinţă schimbarea, acolo unde ea este dorită.

EVENIMENTE VIITOARE

reIV_reDV_2.jpg

 

Workshop NLP
 
re!Defineşte-ţi Viitorul

21-22 ianuarie 2023

DESPRE ACADEMIA RE!START

Academia re!START este locul unde se promovează o nouă şcoală de gândire. Este locul unde se promovează ideea că fiecare persoană este unică, deosebită şi înzestrată cu un potenţial nelimitat. Avem convingerea că fiecare dintre noi poate trăi o viaţă cu sens, bogată şi împlinită, putând astfel să aduce o contribuţie semnificativă la bunul mers al acestei lumi, dacă ALEGE să facă asta.

Brain

ACREDITARE INTERNAŢIONALĂ

Cursurile de Programare Neuro-Lingvistică susţinute în cadrul Academiei re!START sunt acreditate internaţional, acestea fiind monitorizate cu exigenţă de către Consiliul American al Programării Neuro-Lingvistice (the American Board of Neuro Linguistic Programming - ABNLP).

Logo_ABNLP

The American Board of
Neuro Linguistic Programming

Doreşti să ţinem legătura ?

Astfel vei afla din timp de toate ofertele şi evenimentele noastre !

IMG-20210120-WA0002_edited_edited.jpg

TESTIMONIAL

Un re!Start pentru oricine îşi doreşte unul. Înveţi, descoperi, evoluezi şi uite aşa te afli pe drumul spre cea mai bună versiune a ta. Radu este un trainer NLP deosebit, om minunat, profesionist în tot ceea ce face, care emană excelenţă şi atunci când respiră.

Andra V.
Specialist logistică 

bottom of page