top of page

PRACTICIAN NLP
Curs re!START – base level NLP

Un curs acreditat şi monitorizat cu exigenţă de către Consiliul American al Programării Neuro-Lingvistice (the American Board of Neuro Linguistic Programming - ABNLP)

Logo_ABNLP

Doar atât ne mai desparte până când ne vom întâlni la următorul tău curs!

NLP-ul este văzut de cei mai mulţi experţi din domeniu, ca fiind cel mai performant sistem de dezvoltare umană. Acesta are la bază descoperiri din psihologie, neurologie, lingvistică şi hipnoză, el fiind creat de unele dintre cele mai strălucite minţi ale timpurilor noastre.  

Puzzle

De ce NLP?

Pentru că astfel vei face cunoștință şi vei ajunge să stăpâneşti singura știință a psihicului și a performanței umane, ale cărei tehnici sunt folosite cu succes în domeniul afacerilor, în politică, în mass-media, în educației și în terapie.

Ce este acest curs?

NLP Practitioner este o experienţă de viaţă, este o perioadă de transformări extraordinare, la un nivel profund. Este o experienţă intensă, este ceva ce probabil nu ai mai trăit, până acum.

Pentru cine este?

Pentru aceia care încă au sete de cunoaştere, aceia care încă au o dorinţă  arzătoare de mai mult şi mai bine. Pentru cei dornici de o experienţă profundă de autocunoaştere şi pregătiţi să-şi asume responsabilitatea trecerii la următorul nivel în viaţa lor.

Cum se face?

Intensiv - pentru că practica ne-a demonstrat că doar prin experienţele cele mai intense transformările se produc rapid şi devin apoi permanente.

Online - pentru că nimic nu ne poate opri dorinţa de cunoaştere şi nevoia de a deveni mai buni pentru noi şi pentru ceilalţi.

Acest curs este pentru tine, dacă vrei să...

Simbol_LP_Message.png

...comunici cu ceilalţi la un alt nivel.

Nu vei comunica doar mai bine şi atât. Vei comunica cu încredere, autentic, original şi plăcut. Discuţiile „dificile” şi „plictisitoare” vor fi de domeniul trecutului. Vei comunica într-un mod plăcut, lejer şi clar – în orice situaţie.

Simbol_LP_Eco.png

...ai relații și mai armonioase cu ceilalți.

În cuplu, în familie, în carieră, în cercul de prieteni. În oricare dintre situaţii, dinamica zilelor noastre ne pune deseori în conflict cu ceilalţi. Cum gestionezi asta? De ce ai nevoie pentru a aduce mai multă armonie în relaţiile tale? În acest curs vei primi uneltele şi îndrumarea de care ai nevoie ca să aduci echilibrul în relaţiile tale.

Simbol_LP_Rat-Race.png

...scapi din "cursa şobolanului" şi să... 

...te redescoperi pe tine. Să trăieşti, în loc să funcţionezi. Iar asta fără să trebuiască să te izolezi undeva, ci ducând o viaţă normală, printre ceilalţi oameni. Să înveţi să te distanţezi de presiunea internă şi externă de a face ce spun alţii că este bine sau că trebuie.

Simbol_LP_Integrare.png

...ai o mai mare satisfacție interioară, datorită...

...congruenţei dintre ceea ce gândeşti, ce simţi şi cum acţionezi. Mult prea des avem gânduri negative și suntem stresați. Ieși din spirala gândurilor și sentimentelor negative și atinge în schimb un echilibru între gânduri şi sentimente, care îţi va aduce un maxim de satisfacţie interioară.

Simbol_LP_Arrow.png

...câştigi claritate în obiectivele tale.

Care sunt obiectivele tale? Care este scopul tău în viaţă? Cum poţi ajunge acolo unde doreşti? Pune-ţi aceste întrebări, află răspunsurile şi apoi porneşte-te la drum, ca să-ţi atingi obiectivele. În acest curs vei primi uneltele mentale care te vor duce acolo.

Simboluri_Website.png

...fii unul dintre cei mai buni, în loc de...

...unul dintre cei mulți. Indiferent de calea aleasă de tine, poţi ajunge la cel mai înalt nivel, dacă asta este ceea ce-ţi doreşti. Iar noi te încurajăm să îţi doreşti şi să faci asta şi, mai mult decât atât, îţi vom pune la dispoziţie toate uneltele necesare, pentru a-ţi accesa la maxim potenţialul. Noi te vom susţine să găseşti în tine diferenţele care vor face... diferenţa!

Certificare internaţională, 9 zile intensiv, o experienţă revelatoare!

ACTIVEAZĂ EXCELENȚA DIN TINE

Te zbaţi poate de multă vreme cu aceleaşi probleme şi dificultăţi? Ai citit multe cărți, broșuri, materiale online, ai participat la câteva cursuri de dezvoltare personală şi totuşi nu eşti acolo unde doreşti? Ai văzut că poți face îmbunătățiri, însă oricum ai face, ajungi mereu la același rezultat. Oare.. de ce?! Răspunsul scurt este: nimeni nu ajunge campion, fără un atrenor. Şi asta ştii şi tu. Ideea este că studiul individual, necoordonat de către un trainer bine pregătit în domeniu, nu poate produce rezultate excelente. Lipsit de instrumente clare, fără de practică şi îndrumare, vei avea mereu doar  un set de informații, disparate şi care vor produce prea puțin impact în viaţa ta.

 

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ TRANSFORMAREA

Acest curs intensiv, te va ajuta să intri într-o lume în care vei gândi, vei simţi şi vei acţiona diferit. Este mai mult decât un curs, pentru că pe durata celor 9 zile vei face o incursiune în universul tău interior şi toate transformările care vor avea loc acolo îşi vor pune amprenta pozitivă în următoarea perioadă şi mai apoi.. în întreaga ta viaţă. Vei descoperi în tine o nouă energie și instrumentele primite te vor susţine să te transformi pe tine și mai apoi pe cei din jurul tău, dacă asta îţi vei dori.

 

Este o experienţă unică, complexă şi presărată de revelații care-ţi vor schimba definitiv modul în care comunici, profunzimea cu care te înţelegi pe tine şi pe ceilalţi, relațiile intime, cariera şi veniturile, condiţia fizică şi obiceiurile alimentare. De multe ori nu poţi vedea imaginea de ansamblu pentru că tu faci parte din ea. Rolul meu este să-ţi prezint această imagine pentru ca tu să o poţi apoi schimba vizibil și durabil, în direcția dorită de tine.

Ce teme vom aborda şi ce cunoştinţe vei dobândi

Magic cube

Percepţia

O percepție mai clară este o condiție prealabilă pentru o comunicare reușită. Doar cei care observă ce anume declanșează cuvintele și limbajul corpului lor, pot reacționa în consecință, alegând astfel cel mai potrivit comportament. De aceea, la începutul acestui program de transformare şi dezvoltare personală, vom vorbi despre modul cum se formează realitatea în interiorul minţii noastre. Tot aici vom intra în detaliile modelului de comunicare în NLP.

Rapportul

Indiferent dacă urmărești să-ți duci relațiile în afaceri sau relațiile personale la următorul nivel, comunicarea este un ingredient de bază pentru acest pas. Cum ar fi să stăpânești abilitatea de a purta o conversație plăcută, chiar și atunci când ești în dezacod cu cineva? Maeștrii ai comunicării sunt capabili să-şi ghideze partenerul de conversație prin modelul lumii proprii, pentru a obţine cele mai bune rezultate. Află arta de a stabili un contact profund și de încredere prin intermediul comunicării verbale și non-verbale și cum să conduci într-un mod natural conversația, atunci când îţi doreşti asta.

Activarea resurselor

Stările noastre emoționale ne determină modul în care experimentăm viaţa. Abilitatea de a-ţi adapta stările emoționale la cerințele unei situații, te va ajuta să ai mai mult succes și mai multă satisfacţie în viață. Clienții, angajații și partenerii vor fi bucuroși să intre în contact cu o persoană plină de resurse şi care are capacitatea de a schimba cu uşurinţă, nu numai propriile stări, ci şi stările emoționale ale personelor cu care intră în contact.

Ancorele

Transformă experienţa vieţii de zi cu zi, cu ajutorul mecanismelor tale de condiționare naturală, fie că este vorba de schimbarea unui comportament dăunător sau a modului în care te simţi într-un anumit moment. Învață să creezi răspunsuri emoționale benefice în orice moment ai nevoie de asta și să le elimini pe cele negative oricând dorești.

Meta Modelul

Conștientizează magia limbajului verbal. Acesta nu este doar baza pentru o comunicare clară, ci și pentru o schimbare rapidă și specifică. Foloseşte această tehnică NLP pentru a achiziționa unul dintre instrumentele lingvistice de vârf din timpurile noastre. Devino şi tu un maestru al limbii vorbite.

Modelul Milton

Cum ar fi să deţii cheia comunicării cu propriul subconştient? Deschide accesul către potențialul minţii subconştiente învățând să foloseşti modelul limbajului Milton. Aceste tipare de limbaj hipnotic au fost modelate după munca de-o viaţă a geniului psihoterapeut Milton H. Erickson şi ele îţi permit accesul la diferite stări de transă și, astfel, la niveluri de conștiință care altfel îţi sunt inaccesibile. Foloseşte acest limbaj, pentru a transmite mesajele direct către mintea subconştientă a interlocutorilor, cu scopul de a le influența și a le schimba percepția a ceea ce doreşti să comunici.

Sistemele de reprezentare

Scufundă-te în lumea senzorială a interlocutorului tău pentru a obține o înțelegere mai profundă și a fi înțeles. Această conștientizare a simţurilor îți deschide niveluri neimaginate de comunicare.

Reformulări

Abilitatea de a pune un comportament sau o situație în lumini diferite îţi eliberează mintea și ţi-o face mai flexibilă. Antrenează-ţi capacitatea de a fi flexibil în modul cum te raportezi la sensul unei situaţii şi astfel îţi vei creşte considerabil opțiunile, în oricare situaţie.

Submodalităţi

Unul dintre punctele centrale ale acestui curs; un know-how indispensabil unui Practician de NLP.  Cu ajutorul acestei tehnică revoluționare de NLP vei cunoaşte limbajul de programare al experienței subiective. Lucrul cu submodalităţi constituie un instrument de top, care-ţi va permite să acţionezi rapid și în mod specific în oricare arie din viaţa ta şi la orice nivel. Lucrând cu tine sau cu ceilalţi, cu ajutorul acestor tehnici vei putea să reprogramezi sau să programezi orice fel de percepție sau gând, cu scopul de a reuși să duci la bun sfârşit orice îţi propui.

Strategii

O percepție mai clară este o condiție prealabilă pentru o comunicare reușită. Doar cei care observă ce anume declanșează cuvintele și limbajul corpului lor, pot reacționa în consecință, alegând astfel cel mai potrivit comportament. De aceea, la începutul acestui program de transformare şi dezvoltare personală, vom vorbi despre modul cum se formează realitatea în interiorul minţii noastre. Tot aici vom intra în detaliile modelului de comunicare în NLP.

Poziţii perceptuale

De multe ori suntem prinși în propriul nostru mod de a privi lucrurile. Învață să devii flexibil, să te privești din exterior și astfel să câștigi posibilități complet noi de a face față situațiilor stresante.

Integrarea părţilor

O adevărată experienţă de transformare, cu ajutorul căreia vei obţine claritate şi congruenţă la un nivel profund. Această aliniere te va susţine în luarea de decizii rapide şi relevante pentru îndeplinirea obiectivelor tale.

Obiective

Defineşte-ţi în mod clar obiectivele, urmărind criteriile NLP pentru stabilirea obiectivelor. Pas cu pas, realizează tot mai mult din viaţa pe care o doreşti cu adevărat.

Beneficiile tale după absolvirea cursului

Poţi reveni oricând

Fără alte costuri, poţi relua sau poţi asista oricând la cursurile pe care deja le-ai absolvit. Cu fiecare participare vei asimila cunoştinţe noi şi le vei consolida pe cele vechi.

Ştim din proprie experienţă cât de important este să păstrăm aceste cunoştinţe mereu proaspete în mintea noastră şi de aceea ne face mare plăcere să-ţi oferim această oportunitate.

volunteers-2729695_1920.jpg

Te dezvolţi continuu

Primeşti acces în comunităţile absolvenţilor şi astfel vei putea participa  la sesiunile de Master Mind desfăşurate sub coordonarea Academiei re!START.

Vei crea şi vei păstra legături durabile cu oameni care provin din medii diverse, dar care ca şi tine, sunt pasionaţi de NLP, de cunoaştere şi de creştere şi dezvoltare continuă.

connect-316638.jpg

Rămânem în contact

O parte importantă din acest curs este şi susținerea şi asistenţa de care beneficiezi înainte, în timpul și după curs. În acest mediu conturat pe principiile solide ale NLP-ului, noi ne ghidăm constant acţiunile după procesele şi abordarea care îţi este prezentată şi în timpul cursului. De aceea credem cu tărie că fiecare om are dreptul şi capacitatea de a reuşi, şi noi te putem ghida să obții rezultatele urmărite de tine.

Acum este timpul să investeşti în tine! 

grad_1_edited.png

Pachetul   Individual

 • Acces la 9 zile de curs intensiv Practician NLP

 • Certificare recunoscută internaţional

 • Materialele de prestudiu şi suport de curs

 • Două şedinţe de coaching individual (3 ore în total)

 • Îndrumare înainte şi după terminarea cursului, timp de 60 de zile

 • Acces în comunitatea absolvenţilor

 • Acces la Mastermind-urile organizate în cadrul Academiei re!START

grad_2.png

Pachetul   Multiplu

 • Acces la 9 zile de curs intensiv Practician NLP

 • Certificare recunoscută internaţional

 • Materialele de prestudiu şi suport de curs

 • Două şedinţe de coaching individual (3 ore în total)

 • Îndrumare înainte şi după terminarea cursului, timp de 60 de zile

 • Acces în comunitatea absolvenţilor

 • Acces la Mastermind-urile organizate în cadrul Academiei re!START

grad_3_edited.png

Pachetul    Premium

 • Acces la 9 zile de curs intensiv Practician NLP (valoare 1850 EUR)

 • Acces la 12 zile de curs intensiv Master Practician NLP (valoare 2715 EUR)

 • Două certificări internaţionale

 • Materialele de prestudiu şi suport de curs

 • Patru şedinţe de coaching individual (6 ore în total)

 • Îndrumare înainte şi după terminarea cursului, timp de 60 de zile

 • Acces în comunitatea absolvenţilor

 • Acces la Mastermind-urile organizate în cadrul Academiei re!START

*Dacă rezervi simultan minim două locuri, fiecare persoană va beneficia de acelaşi preţ pentru întregul pachet.

Radu-Corin Stan, Trainerul tău de NLP

Radu-Corin Stan

Misiunea mea este aceea de a-mi ajuta semenii să se conecteze la cine sunt ei cu adevărat, de a-i ajuta să obţină rezultatele dorite în viaţa şi în cariera lor, de a-i ajuta să se simtă mai împliniţi şi mai fericiţi şi, în cele din urmă, să îşi materializeze potenţialul cu care au fost înzestraţi. 

Eu sunt acum aici, pentru că vreau să te susţin să obții ceea ce tu îți dorești, atunci când îți dorești. Meriţi şi poţi asta!

- Te gândeşti că nu ai suficient timp pentru un curs?

 

Cu alte cuvinte spui că nu ai suficient timp pentru tine... şi tocmai de aceea trebuie să fii alături de noi la următorul curs. Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti tu. Fără tine Universul tău încetează să mai existe, la fel cum armonia, echilibrul şi liniştea ta interioară -sau absenţa lor- influenţează totul, în exteriorul tău.

- Te gândeşti că nu ai suficienţi bani?

 

Desigur că ai. Ca şi în cazul timpului, întotdeauna vei avea resursele materiale pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine. Întrebarea reală este: cât de important eşti tu pentru tine? Cât valorezi tu? Cât valorează prosperitatea, împlinirea, liniştea, evoluţia, eliberarea, siguranţa, încrederea şi măreţia ta?

- Te gândeşti că ştii deja tot ce ai nevoie să ştii?

 

Posibil, dar... nu este oare asta cea mai mare capcană în care putem cădea cu toţii? Dovadă stă faptul că cele mai strălucite minţi ale planetei, din trecut şi din prezent, nu au încetat să înveţe şi să se dezvolte, pe tot parcursul vieţii. Poate că ştii deja multe lucruri despre NLP, despre psihicul uman şi cum funcţionează el, despre dezvoltare personală şi despre infinitul potenţial uman, însă -din proprie experienţă- îţi spun că fără structura şi provocările unui training rişti să ratezi transformările de profunzime care pot face diferenţa dintre o existenţă banală şi o existenţă cu adevărat remarcabilă.

“Succesul nu este final; eşecul nu este fatal: curajul de a continua este tot ce contează!”

- Winston Churchill

Fă-ţi timp pentru tine şi fii alături de noi la următorul curs

reIV_reDV_2.jpg

 

Workshop NLP
 
re!Defineşte-ţi Viitorul

21-22 ianuarie 2023

Doreşti să ţinem legătura ?

Astfel vei afla din timp de toate ofertele şi evenimentele noastre !

bottom of page