top of page
Academia reSTART - Cursuri NLP_edited.jp

NLP Practitioner

 re!START  Base Level  NLP 

Ai parte de  1  Călătorie Revelatoare

  Informaţii din 4  arii complementare

       Primeşti  1  Certificare Internaţională

Practician NLP - SRC

"Creştea într-o zi, cât alţii într-un an"

Oare TU cât ai putea să te dezvolţi în câteva zile de curs?!

NLP-ul este văzut de cei mai mulţi experţi din domeniu, ca fiind cel mai performant sistem de dezvoltare umană.

De aceea nu este o exagerare când spunem că în doar câteva zile vei avea posibilitatea de a creşte cât alţii în ani de zile! Vorbim de o dezvoltare exponențială, pe toate planurile vieţii tale.

Şi acest lucru este posibil datorită faptului că NLP-ul are la bază descoperiri din psihologie, neurologie, lingvistică şi hipnoză, el fiind creat de unele dintre cele mai strălucite minţi ale timpurilor noastre. Este vorba de un proces de transformare care-ți va schimba complet percepția asupra vieții, eliberându-te de limitări şi blocaje.

Ce vei obţine la finalul cursului

Dezvoltare personală

Simbol_LP_Rat-Race.png

Scapi din "cursa şobolanului" şi te redescoperi pe tine. Începi să trăieşti, în loc să funcţionezi. Iar asta fără să trebuiască să te izolezi undeva, ci ducând o viaţă normală, printre ceilalţi oameni. Înveţi să te distanţezi de presiunea internă şi externă de a face ce spun alţii că este bine sau că trebuie.

Simbol_LP_Integrare.png

Ai o mai mare satisfacție interioară, datorită congruenţei dintre ceea ce gândeşti, ce simţi şi cum acţionezi. Mult prea des avem gânduri negative și suntem stresați, iar acest curs te va ajuta să ieşi din spirala gândurilor și sentimentelor negative și vei atinge în schimb un echilibru între gânduri şi sentimente, care îţi va aduce un maxim de satisfacţie interioară.

Comunicare şi relaţii conştiente

Simbol_LP_Message.png

Vei deveni un comunicator eficient şi empatic. Nu vei comunica doar mai bine şi... atât. Vei comunica cu încredere, autentic, original şi într-un mod plăcut. Discuţiile „dificile” şi „plictisitoare” vor fi de domeniul trecutului. Vei comunica într-un mod plăcut, lejer şi clar – în orice situaţie.

Vei avea relații și mai armonioase cu ceilalți. Relaţii sănătoase şi pline de frumos. În cuplu, în familie, în carieră, în cercul de prieteni. În oricare dintre situaţii, dinamica zilelor noastre ne pune deseori în conflict cu ceilalţi. Cum gestionezi asta? De ce ai nevoie pentru a aduce mai multă armonie în relaţiile tale? În acest curs vei primi uneltele şi îndrumarea de care ai nevoie ca să aduci echilibrul în relaţiile tale.

Simbol_LP_Arrow.png

Dezvoltare profesională

Vei deveni unul dintre cei mai buni, în loc de unul dintre cei mulți! Indiferent de calea aleasă de tine, poţi ajunge la cel mai înalt nivel, dacă asta este ceea ce-ţi doreşti. Iar noi te încurajăm să îţi doreşti şi să faci asta şi, mai mult decât atât, îţi vom pune la dispoziţie toate uneltele necesare, pentru a-ţi accesa la maxim potenţialul. Noi te vom susţine să găseşti în tine diferenţele care vor face... diferenţa!

Simboluri_Website.png

Câştigi claritate în obiectivele tale. Care este scopul tău în viaţă? Care sunt obiectivele tale? Cum poţi ajunge acolo unde doreşti? Pune-ţi aceste întrebări, află răspunsurile şi apoi porneşte-te la drum, ca să-ţi atingi obiectivele. În acest curs vei primi uneltele mentale care te vor duce acolo.

Simbol_LP_Arrow.png

Certificare Internaţională

Cursul re!START Base Level NLP este acreditat şi monitorizat cu exigenţă de către Consiliul American al Programării Neuro-Lingvistice (the American Board of Neuro Linguistic Programming - ABNLP). În urma absolvirii acestui curs vei obţine o certificare internaţională ca Practician de NLP şi vei avea cunoştinţe de Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching NLP.

BONUS:  posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele, participând şi în alte formate ale cursului!!!

Brain_NLP.jpg

Cum are loc transformarea ta?

Indiferent de formatul ales, te vei bucura de o experiență care îți oferă timpul, spațiul și instrumentele necesare pentru a explora aspecte la care poate nu te-ai mai gândit de mult sau poate chiar niciodată.

Programul atent gândit îţi va oferi ocazia să:

  •  Explorezi  -> descoperi straturile adânci ale gândurilor și emoțiilor tale, aducând la lumină înțelegerea și conștientizarea profundă a propriei tale ființe.

  •  Înveți  -> îţi însușești tehnici și strategii puternice de Programare Neuro-Lingvistică (NLP) care să îți ofere instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți transforma viața.

  •  Dezvolți  -> îți dezvolți abilitățile de comunicare și relaționare, învățând să te conectezi autentic cu ceilalți și să construiești relații armonioase și pline de înțelegere.

  •  Experimentezi  -> treci printr-o serie de exerciții și activități practice care să-ți ofere o perspectivă concretă și aplicabilă asupra modului în care poți folosi NLP în viața ta de zi cu zi.

Alte beneficii după absolvirea cursului

Poţi reface cursul

Fără alte costuri, poţi relua timp de doi ani sau poţi asista oricând la cursurile pe care deja le-ai absolvit. Cu fiecare participare vei asimila cunoştinţe noi şi le vei consolida pe cele vechi.

Ştim din proprie experienţă cât de important este să păstrăm aceste cunoştinţe mereu proaspete în mintea noastră şi de aceea ne face mare plăcere să-ţi oferim această oportunitate.

volunteers-2729695_1920.jpg

Te dezvolţi continuu

Primeşti acces în comunităţile absolvenţilor şi astfel vei putea participa  la sesiunile de Master Mind desfăşurate sub coordonarea Academiei re!START.

Vei crea şi vei păstra legături durabile cu oameni care provin din medii diverse, dar care ca şi tine, sunt pasionaţi de NLP, de cunoaştere şi de creştere şi dezvoltare continuă.

connect-316638.jpg

Rămânem în contact

O parte importantă din acest curs este şi susținerea şi asistenţa de care beneficiezi înainte, în timpul și după curs. În acest mediu conturat pe principiile solide ale NLP-ului, noi ne ghidăm constant acţiunile în funcţie de procesele şi abordarea care îţi este prezentată şi ţie în timpul cursului. De aceea credem cu tărie că fiecare om are dreptul şi capacitatea de a reuşi, şi noi te putem ghida să obții rezultatele urmărite de tine.

Trainerul şi ghidul tău

Te salut, Radu-Corin Stan aici!

 

Sunt fondatorul Academia re!START, licenţiat în psihologie, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), Time Line Therapy® (TLT®), hipnoză şi coach NLP, acreditat internaţional, de ABH-ABNLP USA.

Pasiunea şi expertiza mea este dezvoltarea personală şi materializarea potenţialului uman. Urmându-mi misiunea am avut şansa să ajut mulți oameni să își transforme viaţa prin utilizarea tehnicilor NLP, hipnoterapie și Time Line Therapy®.

Îmi doresc să fac acelaşi lucru şi pentru tine, aşa că haide să facem lucrurile să se întâmple!

Află mai multe...

Radu Corin Stan - Academia reSTART_edited.png

Investiţia ta - pasul spre ceea ce vei deveni!

Doar atât ne mai desparte până când ne vom întâlni la următorul tău curs!

Cele 3 CAPCANE...

- Te gândeşti că nu ai suficient timp pentru un curs?

Cu alte cuvinte spui că nu ai suficient timp pentru tine... şi tocmai de aceea trebuie să fii alături de noi la următorul curs. Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti tu. Fără tine Universul tău încetează să mai existe, la fel cum armonia, echilibrul şi liniştea ta interioară -sau absenţa lor- influenţează totul, în exteriorul tău.

 

- Te gândeşti că nu ai suficienţi bani?

Desigur că ai. Ca şi în cazul timpului, întotdeauna vei avea resursele materiale pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine. Întrebarea reală este: cât de important eşti tu pentru tine? Cât valorezi tu? Cât valorează prosperitatea, împlinirea, liniştea, evoluţia, eliberarea, siguranţa, încrederea şi măreţia ta? Cât?

 

- Te gândeşti că ştii deja tot ce ai nevoie să ştii?

Posibil, dar... nu este oare asta cea mai mare capcană în care putem cădea cu toţii? Dovadă stă faptul că cele mai strălucite minţi ale planetei, din trecut şi din prezent, nu au încetat să înveţe şi să se dezvolte, pe tot parcursul vieţii. Poate că ştii deja multe lucruri despre NLP, despre psihicul uman şi cum funcţionează el, despre dezvoltare personală şi despre infinitul potenţial uman, însă -din proprie experienţă- îţi spun că fără structura şi provocările unui training rişti să ratezi transformările de profunzime care pot face diferenţa dintre o existenţă banală şi o existenţă cu adevărat remarcabilă.

Ce teme vom aborda şi ce cunoştinţe vei dobândi

Rapportul

Indiferent dacă urmărești să-ți duci relațiile în afaceri sau relațiile personale la următorul nivel, comunicarea este un ingredient de bază pentru acest pas. Cum ar fi să stăpânești abilitatea de a purta o conversație plăcută, chiar și atunci când ești în dezacod cu cineva? Maeștrii ai comunicării sunt capabili să-şi ghideze partenerul de conversație prin modelul lumii proprii, pentru a obţine cele mai bune rezultate. Află arta de a stabili un contact profund și de încredere prin intermediul comunicării verbale și non-verbale și cum să conduci într-un mod natural conversația, atunci când îţi doreşti asta.

Activarea resurselor

Stările noastre emoționale ne determină modul în care experimentăm viaţa. Abilitatea de a-ţi adapta stările emoționale la cerințele unei situații, te va ajuta să ai mai mult succes și mai multă satisfacţie în viață. Clienții, angajații și partenerii vor fi bucuroși să intre în contact cu o persoană plină de resurse şi care are capacitatea de a schimba cu uşurinţă, nu numai propriile stări, ci şi stările emoționale ale personelor cu care intră în contact.

Ancorele

Transformă experienţa vieţii de zi cu zi, cu ajutorul mecanismelor tale de condiționare naturală, fie că este vorba de schimbarea unui comportament dăunător sau a modului în care te simţi într-un anumit moment. Învață să creezi răspunsuri emoționale benefice în orice moment ai nevoie de asta și să le elimini pe cele negative oricând dorești.

Meta Modelul

Conștientizează magia limbajului verbal. Acesta nu este doar baza pentru o comunicare clară, ci și pentru o schimbare rapidă și specifică. Foloseşte această tehnică NLP pentru a achiziționa unul dintre instrumentele lingvistice de vârf din timpurile noastre. Devino şi tu un maestru al limbii vorbite.

Modelul Milton

Cum ar fi să deţii cheia comunicării cu propriul subconştient? Deschide accesul către potențialul minţii subconştiente învățând să foloseşti modelul limbajului Milton. Aceste tipare de limbaj hipnotic au fost modelate după munca de-o viaţă a geniului psihoterapeut Milton H. Erickson şi ele îţi permit accesul la diferite stări de transă și, astfel, la niveluri de conștiință care altfel îţi sunt inaccesibile. Foloseşte acest limbaj, pentru a transmite mesajele direct către mintea subconştientă a interlocutorilor, cu scopul de a le influența și a le schimba percepția a ceea ce doreşti să comunici.

Sistemele de reprezentare

Scufundă-te în lumea senzorială a interlocutorului tău pentru a obține o înțelegere mai profundă și a fi înțeles. Această conștientizare a simţurilor îți deschide niveluri neimaginate de comunicare.

Reformulări

Abilitatea de a pune un comportament sau o situație în lumini diferite îţi eliberează mintea și ţi-o face mai flexibilă. Antrenează-ţi capacitatea de a fi flexibil în modul cum te raportezi la sensul unei situaţii şi astfel îţi vei creşte considerabil opțiunile, în oricare situaţie.

Submodalităţi

Unul dintre punctele centrale ale acestui curs; un know-how indispensabil unui Practician de NLP.  Cu ajutorul acestei tehnică revoluționare de NLP vei cunoaşte limbajul de programare al experienței subiective. Lucrul cu submodalităţi constituie un instrument de top, care-ţi va permite să acţionezi rapid și în mod specific în oricare arie din viaţa ta şi la orice nivel. Lucrând cu tine sau cu ceilalţi, cu ajutorul acestor tehnici vei putea să reprogramezi sau să programezi orice fel de percepție sau gând, cu scopul de a reuși să duci la bun sfârşit orice îţi propui.

Strategii

O percepție mai clară este o condiție prealabilă pentru o comunicare reușită. Doar cei care observă ce anume declanșează cuvintele și limbajul corpului lor, pot reacționa în consecință, alegând astfel cel mai potrivit comportament. De aceea, la începutul acestui program de transformare şi dezvoltare personală, vom vorbi despre modul cum se formează realitatea în interiorul minţii noastre. Tot aici vom intra în detaliile modelului de comunicare în NLP.

Poziţii perceptuale

De multe ori suntem prinși în propriul nostru mod de a privi lucrurile. Învață să devii flexibil, să te privești din exterior și astfel să câștigi posibilități complet noi de a face față situațiilor stresante.

Integrarea părţilor

O adevărată experienţă de transformare, cu ajutorul căreia vei obţine claritate şi congruenţă la un nivel profund. Această aliniere te va susţine în luarea de decizii rapide şi relevante pentru îndeplinirea obiectivelor tale.

Obiective

Defineşte-ţi în mod clar obiectivele, urmărind criteriile NLP pentru stabilirea obiectivelor. Pas cu pas, realizează tot mai mult din viaţa pe care o doreşti cu adevărat.

Percepţia

O percepție mai clară este o condiție prealabilă pentru o comunicare reușită. Doar cei care observă ce anume declanșează cuvintele și limbajul corpului lor, pot reacționa în consecință, alegând astfel cel mai potrivit comportament. De aceea, la începutul acestui program de transformare şi dezvoltare personală, vom vorbi despre modul cum se formează realitatea în interiorul minţii noastre. Tot aici vom intra în detaliile modelului de comunicare în NLP.

Completează formularul şi rezervă formatul dorit. Te vom contacta în maxim 24 de ore, ca să discutăm detaliile.

Academia re!START

Încă te gândeşti?

Dacă ai nevoie de mai multe motive pentru ca să iei decizia corectă pentru tine, completează formularul şi rezervă o întâlnire online 1 la 1.

Completează formularul şi te vom contacta în maxim 24 de ore

bottom of page