top of page

Radu-Corin Stan

Hei, mă bucur că eşti aici! Probabil că acum te întrebi cine sunt eu şi ce pot face pentru tine, nu-i aşa?

Ei bine, eu sunt Radu-Corin Stan, fondatorul Academiei re!START, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), licenţiat în psihologie, Master Practician în hipnoză şi Time Line Therapy® (TLT®) şi mă bucur să-ţi pot spune că sunt, înainte de toate, un om printre oameni, orientat către oameni.
 
Cu ani în urmă am îmbrăţişat misiunea de a-mi susţine semenii să se conecteze la cine sunt ei cu adevărat, de a-i ajuta să-şi redobândească autenticitatea, de a-i încuraja să înceapă să facă paşi reali pentru a obţine ceea ce-şi doresc cu adevărat, de a-i ajuta să obţină rezultatele dorite în viaţa şi în cariera lor, de a-i ajuta să se simtă mai împliniţi şi mai fericiţi şi, în cele din urmă, să îşi materializeze potenţialul cu care au fost înzestraţi.

Radu-Corin Stan  - Trainer NLP

În călătoria mea către cunoaştere şi autocunoaştere, am descoperit NLP-ul. Din acea clipă am ştiut că această ştiinţă a excelenţei umane este unealta care îmi va asigura toate mijloacele necesare pentru a-mi duce la bun sfârşit misiunea, alături de oameni ca tine, care doresc şi mai mult şi mai bine, de la propria lor viaţă. Cu această convingere am continuat să aprofundez NLP-ul, pentru a deveni şi mai bun, cu scopul de a te sprijini pe tine să aduci maximul de plus valoare în viaţa ta.

"Cea mai mare limitare a noastră nu se găseşte în ceea ce dorim şi credem că nu putem face, ci în ceea ce nu ne-am gândit că putem face."

- Richard Bandler

NLP-ul este văzut de cei mai mulţi experţi din domeniu, ca fiind cel mai performant sistem de dezvoltare umană. Acesta are la bază descoperiri din psihologie, neurologie, lingvistică şi hipnoză, el fiind creat de unele dintre cele mai strălucite minţi ale timpurilor noastre.  

 

NLP-ul îți redefinește viața, comunicarea cu tine însuți și cu ceilalți, stima și încrederea în tine, rezultatele, performanța, esența și accesul la potențialul tău. A făcut exact asta şi în cazul meu, însă nu mă crede pe cuvât.. testează-l tu!

Eu sunt acum aici pentru că vreau să te susţin să obții ceea ce tu îți dorești, atunci când îți dorești.


Cu drag,
Radu-Corin

Scrie-mi întrebările tale

Mulţumesc pentru mesaj!

"Viaţa este despre momente. Nu le aştepta, crează-le!"

- Tony Robbins

Educaţie şi formări:
 

  • Certified NLP Trainer, titlu acordat de către Consiliul American al Programării Neuro-Lingvistice (the American Board of Neuro Linguistic Programming - ABNLP)
     

  • Certified Master Practitioner of Hypnotherapy, titlu acordat de către Consiliul American de Hipnoterapie (the American Board for Hypnotherapy - ABH)
     

  • Certified Master Practitioner of Time Line Therapy®, titlu acordat de către Time Line Therapy Association

  • Certified Master Practitioner Business and Lifecoach, titlu acordat de către Consiliul American al Programării Neuro-Lingvistice (the American Board of Neuro Linguistic Programming - ABNLP)
     

  • Licenţiat în Psihologie, studii absolvite în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov
     

  • Inginer Diplomat, studii absolvite în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov

Doreşti să ţinem legătura ?

Astfel vei afla din timp de toate ofertele şi evenimentele noastre !

bottom of page